Anmeldelse: «Team Solberg»

Mer sjarmerende enn Ingebrigtsen-klanen

«Team Solberg» byr på seg selv.

PÅ INNSIDEN: I «Team Solberg» får seeren følge familien Solberg, bestående av Petter, Pernilla og sønnen Oliver, gjennom et år med oppturer og nedturer. Vår anmelder slår fast at familien byr på seg selv. Video: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV: Etter «Sirkus Northug» og «Team Ingebrigtsen» er det nå rally-familien Solberg – bestående av pappa og rallyverdensmester Petter, mamma og teamleder Pernilla og sønn og vidunderbarn Oliver – sin tur til å invitere seerne inn i familiehverdagen.

I «Team Solberg» får vi innblikk i familielivet til den entusiastiske bilfamilien. TV-teamet begynner å følge familien rundt årsskiftet 2018 og gjennom 2019.

Programmet består hovedsakelig av opptak fra familiens dagligliv hjemme og på reiser til diverse løp, men viser også arkivopptak fra Petters lange karriere med Pernilla og Oliver heiende på sidelinjen.

Sammensveiset

17-årige Oliver er som 17-årige gutter flest ikke spesielt glad i grønnsaker, men han er desto gladere i bil. Pappa Petter er full av futt og har et godt arsenal av pappaspøker, mens mamma Pernilla holder det hele sammen. Familien Solberg er en sammensveiset familie og alle tre er del av familiebedriften.

Når vi møter familien er Oliver i ferd med å slå igjennom som profesjonell rallysjåfør etter å ha vært et stort talent i flere år, mens pappa Petters karriere går mot slutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer