Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mer Sopranos!

James «Mafiaboss» Gandolfini har ikke spist canneloni for siste gang.

TV-serien Sopranos har en nær framtid. Det så nemlig skummelt ut da James Gandolfini (41) tidligere denne måneden saksøkte tv-selskapet HBO for kontraktsbrudd. Gandolfini mener HBO var for sent ute med å be ham spille inn en femte sesong. I god amerikansk tradisjon gikk Gandolfini til søksmål mot tv-selskapet. De svarte med omtrent samme mynt:

Dropp søksmålet, eller risikér å punge ut med 100 millioner dollar for tort og svie.

Disputten ble løst etter et møte på bakrommet. Gandolfini mente seg også underbetalt i forhold til andre tv-stjerner med sin årslønn på 5 millioner dollar - og krevde 16. Etter bitre forhandlinger sa HBO seg villig til å cashe ut med 11.

Brad Grey, en av tv-seriens produsenter, sier seg svært tilfreds med resultatet.

- I likhet med alle andre elsker jeg showet, sier han til The New York Times.

Slik gikk det altså til at vi får se Gandolfini i Tony Sopranos sko en siste sesong. Etter planen starter innspillingen i neste uke.

For fans.

LA FAMILIA: Familien Sopranos havner ikke på kirkegården helt ennå.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling