Mer Star Wars

Spekulasjon om at George Lucas skal lage nye Star Wars-filmer er vanskelig å stanse.

Opprinnelig skulle det lages ni filmer i Star Wars-serien, men etter to trilogier sa George Lucas stopp. Det ville ikke bli flere filmer, slik opprinnelig planlagt. Men nå ryktes det at Lucas kan ha ombestemt seg.

Taushet er gull

Flere ansatte i Lucasfilm skal ha underskrevet taushetserklæring, som pålegger dem til ikke å si et ord til noen om hva de arbeider med. Ifølge nettstedet TheForce.net, som har velinformerte kilder i forbindelse med alt som handler om Star Wars, så skal de som har underskrevet erklæringene jobbe med utviklingen av tre nye stjernefilmer.

The Force.net har sine opplysninegr fra en ansatt i Lucasfilm.

På bakgrunn av alle ryktene, har en talskvinne fra George Lucas selskap rykket ut for å avkrefte at det er noe hold i opplysningene.

Innspillingssted

- Ryktene er absolutt usanne. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, er vår siste og endelige del, sier Lynn Fox fra selskapet til underholdningsnettstedet E-Online.

Denne uttalelsen skulle kanskje ha lagt saken død, men samtidig rapporterer australske medier at George Lucas skal ha kontaktet personer i Australia for å diskutere mulighetene for å spille inn scener til en ny film. Noen av de forrige filmene ble filmet nettopp i Australia. Og dermed lever ryktene videre.

DARTH VADER:</B>En av de mest kjente av Star Wars rollefigurer.
MEKTIG MANN:</B> George Lucas har en finger med mye i Hollywood. Og alt han tar i, ser ut til å bli til gull.