Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mer trøbbel for Tommy Lee

Mötley Crüe-trommelsageren Tommy Lee, best kjent som eks-mannen til Pamela Andersson, er i trøbbel igjen. Et liten fyllekule i Florida kan nå ende opp med fengsel.

Nå risikerer puddelrockens førstetrommis nok en runde bak lås og slå.

Malibu-dommer Lawrence «Hardball» Mira har innkalt til høring 4. februar etter påstander i media om at Lee skal ha inntatt alkohol sammen med resten av sitt brokete mannskap etter en konsert i Florida.

Den hardtslående trommerslageren ble i fjor pålagt å holde seg unna alkohol og narkotika av dommer «Hardball». I tillegg til avholdspåbudet måtte Lee sitte inne i 4 måneder, «a very lonely, scary time», som han sier i ettertid, betale 5 000 dollar til et krisesenter og avtjene av 200 timers samfunnstjeneste. I tillegg kommer jevnlige narkotester og deltagelse i kurs for å kontrollere sitt eget sinne.

FORBANNET OG FULL: Tommy Lee har vært på kjøret igjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling