Mer TV-farm neste år

TV2 ønsker en ny runde med «Farmen» neste år. Planleggingen er så vidt i gang. Men serien kommer ikke på TV før til høsten.

- Det er riktig at vi har snakket om en ny runde med «Farmen» i vår ledergruppe. Men vi har ikke startet noen jakt på nytt opptakssted, sier konserndirektør Rune Indrøy. «Farmen» har vært høstens store suksess for TV2. Seertallene har gitt et etterlengtet løft når det gjelder annonseinntekter, og programmet er i ferd med å bli en av kanalens sterkeste merkevarer.

Semifinalen torsdag kveld ble sett av 797000 seere.

Klar for finalen

I gjennomsnitt har programmet blitt fulgt av over 700000 seere. Lavest seertall hadde de under kommunevalget, da 437000 så programmet.

Søndag kveld sendes den store finalen med en meget nervøs Bjørn Tore Bekkeli (31) fra Hemsedal og Aslaug Moi Frøysnes (33) fra Bergen, som skal kjempe om premien: bil til 335000 og hus til en million kroner. Taperen får ingenting!

- Det er kjekt å lage en serie som blir så godt likt hos seerne. Og jeg synes det er verdt å legge merke til at det er realityserier som «Farmen» og «71 grader nord», serier som ikke tar fem det mest primitive i folk, som klarer seg best i kampen om seerne, sier Rune Indrøy.

Dyr produksjon

Utgiftene til en «Farmen»-produksjon overstiger etter det Dagbladet erfarer 20 millioner kroner. Og en eventuell ny runde med «Farmen» har ennå ikke vært diskutert på styrerommet i TV2. Men ingenting tyder på at et styre vil takke nei til inntektene og omtalen «Farmen» gir til TV2.

FINALEPAR: Aslaug Moi Frøysnes (33) og Bjørn Tore Bekkeli (31) kjemper i kveldens siste «Farmen».<!--FOTO-->