Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Meryl som Maggie

Men passer Streep som jernkvinnen?

 •   - Den beste mannen i Storbritannia, portett av Thatcher i Magasinet på nett.

  • Maggies nettsider


  (Dagbladet.no): Det er Oliver Stone som vil spille inn film om Storbritannias gamle statsminister Margareth Thatcher, som nå er 79. Og det vil stjerneregissøren fordi han er en stor fan av jernkvinnen, som han vurderer å la Meryl Streep spille i den nye filmen.

  - Thatcher er en flott kvinne og et godt tema for en film. Jeg tenker på å få Meryl Streep til å spille henne, sier Stone, ifølge Female First.

  Meryl Streep er blant annet kjent fra tåreperser som «Broene over Madison County» og «The Hours». Men Streep, som anses som en svært begavet skuespiller, har også kommet godt ut av det i helt andre roller, for eksempel i «The River Wild» der hun spilte mot Kevin Bacon. Stone på sin side er velkjent i gamet, og har laget film om JFK, Nixon og Reagan.

  En kilde i filmbransjen spekulerer på hvordan plotet i den nye filmen blir: - Oliver har alltid vært fascinert av baronesse Thatcher. Hun var en av de mest betydningsfulle politiske figurene og livet hennes har vært like fargerikt som en superstjernes. Han kan få det gøy med å velge ut Reagan og skrive inn «var de ikke elskere» i filmen.

  - Hun er den beste mannen i Storbritannia, sa Reagan om henne i 1983.

  - Hun har øynene til Caligula og leppene til Marilyn Monroe, mente Frankrikes president Mitterrand.

  - Det var så hardt for liljene, sa Maggie etter å ha blitt truffet i hodet av en kvinnes liljebukett i april 1992.

STOR SKUESPILLER:</B> Meryl Streep.
<B>JERNKVINNEN:</B> Maggie satt med statsministerposten i Storbritannia i 11 år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media