Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Big Little Lies»:

Meryl Streep får rolle i suksess-serie

Hollywood-stjerna er klar for rollen som mistenksom mor i «Big Little Lies».

SPILLER MOR: Meryl Streep trer inn i «Big Little Lies»-universet, som moren til den voldelige rollefiguren «Perry». FOTO: NTB Scanpix
SPILLER MOR: Meryl Streep trer inn i «Big Little Lies»-universet, som moren til den voldelige rollefiguren «Perry». FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den Emmy-vinnende HBO-serien «Big Little Lies» har blitt svært populær blant TV-seerne. Serien, med kjente skuespillere som Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Alexander Skarsgård i sentrale roller, har nå sikret seg enda en Hollywood-stjerne. Oscar-belønnede Meryl Streep er klar for å spille i neste sesong, skriver The New York Times.

Streep har fått rollen som moren til «Perry», spilt av Alexander Skarsgård.

Serien er en thriller om nære relasjoner, hvor Nicole Kidman spiller svigerdatteren, som måtte tåle både fysisk og psykisk vold fra sin ektemann i forrige sesong. Fra utsiden fremstod ekteskapet som perfekt, men sex og vold gikk hånd i hånd hos dem, og Kidmans rollefigur «Celeste» forsøkte å skjule merkene volden satte på kroppen hennes.

OBS. SPOILER: Ikke les videre om du ikke vil vite hvordan første sesong endte.

Vil fortsette

HBO har ikke bekreftet hvilke andre skuespillere som blir å se i neste sesong, men har ifølge The New York Times uttalt at de fleste skuespillerne fra den første sesongen vil fortsette.

I slutten av forrige sesong ble Alexander Skarsgårds rollefigur tilsynelatende drept, under uklare omstendigheter for politiet og småbyen. Streeps karakter kommer til byen for å finne ut mer om bakgrunnen for sønnens død.

Da NBC tidligere denne måneden spurte Alexander Skarsgård om han også ble å se i den neste sesongen, lot han svaret stå åpent, skriver People.

- Jeg vet ikke engang om jeg egentlig er død eller ikke. Jeg føler meg bra akkurat nå, men vi får se, sa Skarsgård, som også mottok en Emmy for rollen som «Perry».

- Gir frysninger

Da serien kom ut i februar trillet Dagbladets anmelder en firer på terningen, og skrev at «Nicole Kidmans tolkning av et voldsoffer gir frysninger». Første sesong av serien er basert på Liane Moriartys roman «Store hvite løgner». Ifølge HBO blir manuset for sesong to også basert på en historie av Moriarty.

I tillegg til å spille i serien vil Nicole Kidman og Reese Witherspoon også fortsette som produsenter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!