Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Merz

Anbefalt av Coldplay, hvordan man enn skal tolke det.

CD: «Merz sounds like nobody else in the world and the world would be alright if it listened to nobody else», har Chris Martin sagt. Jeg, for én, ville ikke hatt det ålreit om jeg bare skulle høre på britpopsnerr over fingerspillsgitar av typen du bare har hørt før som pauseunderholdningen på tv.Merz (Conrad Lambert) debuterte på Sony i 1999, sa opp kontrakten og ventet til nå med oppfølgeren. Musikken (tenk Kings of Convenience med alt fra harmonium til harpsichord) og vokalen (som sagt, britpopaktig) drar i forskjellig retning, uten at spennet blir spennende. Noe er bra, som orgelintrumentalen «At night I dream your bedroom\'s crammed with ducks», mens det andre ganger faller helt, som på låta «Mentor», som forhåpentligvis ikke er til Chris Martin: «I\'m surrounded by dispicable culture [...] so down here and be my mentor».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling