«Cursed»:

Mest sett i Norge - slaktes

«Nesten ingen kan spille, og de som kan orker ikke».

Ufrivillig komisk: Katherine Langford fra «13 Reasons Why» spreller i en rolle hun er fullstendig feilcastet til i Netflix' nye fantasyserie, mener Dagbladets anmelder. Video: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Den påkostede, elendig skrevne, kaotiske og semi-idiotiske fortellingen om alven Nimue». Slik omtales Netflix-serien «Cursed» i den britiske avisa The Guardian.

«Cursed» ankom Netflix fredag 17. juli, og er i skrivende stund den mest populære serien på strømmeplattformen i Norge. Den får imidlertid passet påskrevet i anmelderseksjoner både her hjemme og i utlandet. Hovedrollen spilles av Katherine Langford, best kjent fra «13 Reasons Why».

Vil kaste ting på skjermen

The Guardians anmelder fortsetter med å hakke på serieskaperne, og sier at «budsjettet må ha blitt brukt på noe annet enn manus».

I riksmediene her til lands har ikke «Cursed» klart å høste noe bedre terningkast enn tre, slik den fikk i Dagbladet. Anmelder Christopher Pahle beskriver serien som ufrivillig komisk, og sier den gir ham lyst til å «kaste ting på skjermen». Han er heller ikke nådig mot hovedrolleinnhaver Langford:

«Skuespillet er også konsekvent under pari, ofte overtydelig eller direkte feil regissert for å få frem ønsket effekt, og stakkars Langford spreller i en rolle hun er fullstendig feilcastet til», skriver han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer