«House of the Dragon» på HBO Max

Mest sette noensinne

Søndag hadde «House of the Dragon» premiere på HBO Max. Under et døgn seinere har serien allerede slått alle rekorder for HBO.

SERIE: Den nye traileren til den kommende serien «House of the Dragon» skaper stor entusiasme blant fansen. Video: HBO Max Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«House of the Dragon» har fått enormt med oppmerksomhet den siste tida. Serien, som er forløperen til den enorme suksessen «Game of Thrones», har nå slått rekorder for HBO, skriver amerikanske NPR.

Det tok under et døgn.

Siden premieren søndag har 9,99 millioner seere fått med seg første episode av serien. Det gjør dermed serien til den mest sette premieren på HBO i selskapets historie. Tallene gjelder både lineære seere og seere på strømmetjenesten HBO Max, ifølge NPR.

Til sammenlikning hadde premieren av Game of Thrones i 2011 seertall på 4,2 millioner, ifølge Variety.

«House of the Dragon»-feber

Det er heller ikke bare på HBO serien har blitt en suksess. På Google fikk den mer enn to millioner søk i løpet av søndagen.

- Det var fantastisk å se millioner av «Game of Thrones»-fans returnere med oss til Westeros i går kveld, sier sjef for innhold på HBO, Casey Blows, og fortsetter:

- «House of the Dragon» har en fantastisk og talentfull rollebesetning og medarbeidere som gikk inn med hjerte og sjel i produksjonen. Vi er ekstatiske med seernes positive respons, sier Blows.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer