Mest sexy - igjen

Og så var det atter tid for People Magasines årlige kåring av verdens mest sexy menn...

Magasinets panel har igjen stemt hjerteknuseren Brad Pitt til topps, og dermed gjort ham til den første mann som har vunnet kåringen to ganger. Herr Jennifer Aniston vant også for fem år siden.

«I løpet av de ni årene som er gått siden en nærmest ukjent 27 år gammel skuespiller sendte kvinner inn i et kollektivt dån som en forførende omreisende i «Thelma og Louise», har Pitts appell bare vokste seg sterkere,» heter det i begrunnelsen.

«Og skal vi tro venner og fans, har han aldri vært heitere enn i sin rolle som tilbedende ektemann,» fortsetter artikkelen.

I tillegg til tittelen «Most sexy man alive», har bladet tatt på seg å kåre den mest sexy eldre herre, marinepensjonisten Rudy Boesch. Han ble kjent i USA som en av finalistene i den amerikanske utgaven av «Robinsonekspedisjonen», den langt tøffere «Survivor».

Jon Bon Jovi har fått tittelen årets mest sexy rockestjerne, mens Russel Crowe heretter kan smykke seg med tittelen «Awesome Aussi», som kan oversettes med noe sånt som rå australier.

Du kan se hele lista på People.com