Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Mest spesielle showet noensinne

Metallica rocket Antarktis.

(Dagbladet): Det populære amerikanske metalbandet Metallica har vunnet flere Grammy-priser og solgt over 100 millioner album siden gruppa ble stiftet i 1981.

Over flere tiår har Metallica spilt konserter over store deler av verden, men deres siste konsert var noe utenom det vanlige.

Spilte på Antarktis Søndag spilte de nemlig en konsert i Antarktis, som bandet selv beskriver som: «det mest spesielle showet Metallica noensinne har gjort.», på sine Facebook-sider.

• Se video av konserten over.

Konserten ble holdt i en liten glasskuppel med et knippe hardbarka fans til stede. Iført luer og vanter rocket bandet løs i kulda.

Vant billetter Publikum besto av fans fra Argentina, Chile, Costa Rica, Mexico og Colombia, som hadde vunnet billetter gjennom en Coca Cola-konkurranse.

Ifølge magasinet Rolling Stone var det indie-bandet «Nunatak», som består av en gruppe klimaforskere, som var først ut med å spille på Antarktis - da i 2007.

Nylig ble det kjent at Metallica kommer til Norge neste år. De vil spille på Valle Hovin i Oslo 1. juni.