«Lords of Chaos»- regissør med musikkvideo fra Metallica

Metallica gjenskaper konsert med norske Mayhem

Regissør bak kontroversielle «Lords of Chaos», bruker også Mayhem i Metallicas nye musikkvideo. 

NY VIDEO: I den nysluppede videoen til Metallica får vi se skuespillerne som spiller Mayhem i den kontroversielle filmen «Lords of Chaos». Bildet er fra en Metallica-konsdert i Minnesota tidligere i år. FOTO: sipausa / NTB Scanpix
NY VIDEO: I den nysluppede videoen til Metallica får vi se skuespillerne som spiller Mayhem i den kontroversielle filmen «Lords of Chaos». Bildet er fra en Metallica-konsdert i Minnesota tidligere i år. FOTO: sipausa / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I videoen, som nylig ble gjort offentlig, får man for første gang se skuespillerne som spiller Mayhem i den kontroversielle filmen «Lords of Chaos», skriver Ramascreen.com.

Jonas Åkerlunds kontroversielle film handler om Varg Vikernes og det norske black metal-miljøet og er basert på boka «Lords of Chaos: The Bloody Rise of the Satanic Metal Underground» av Didrik Søderlind og Michael Moynihan.

Det er ikke klart nøyaktig hvem filmens hovedrolle er basert på, men boka som filmen henter navnet på, tar i stor grad for seg historien til Mayhem og gitarist Euronymous (Øystein Aarseth), som ble drept av Varg Vikernes i 1993.

Samme logo

Den nysluppede musikkvideoen til Metallica er en av flere musikkvideoer som ble sluppet i forbindelse med Metallicas nye album. Musikkvideoen «ManUNkind» ble sluppet i forbindelse med bandets nye album «Hardwired … To Self Destruct».

Det merkes umiddelbart at det er en helt annen selvtillit i låtmaterialet her enn det som var tilfelle på den forrige plata, skrev Dagbladets anmelder om plata.

Musikkvideoen er også regissert av Jonas Åkerlund og handler om en eller flere av Mayhems tidligste konserter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.