Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Metallica kommer til Norge

Lar fansen bestemme set-lista.

FANSEN BESTEMMER: Når Metallica står på scenen på Valle Hovin til sommeren er det fansen som har fått bestemme hvilke låter de spiller. Foto:  Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FANSEN BESTEMMER: Når Metallica står på scenen på Valle Hovin til sommeren er det fansen som har fått bestemme hvilke låter de spiller. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Til neste sommer tar det amerikanske metal-bandet Metallica med seg turneen «Metallica by Request» til Norge, og inviterer fansen til å bestemme hvilke låter de skal spille på Valle Hovin den 1.juni.

De som kjøper billetter til konserten får muligheten til å stemme på sine Metallica-favoritter, og ifølge en pressemelding vil konserten bestå av 17 låter stemt fram av fansen og en helt ny låt.

- Vi er igjen gira på å komme oss ut fra studioets fire vegger og få ny energi fra våre trofaste europeiske fans et par uker i mai og juni, sier Lars Ulrich, i pressemeldingen og fortsetter:

- Det at alle våre lojale fans i tillegg får muligheten til å velge ut sangene vi skal spille, kommer til å ta opplevelsen til et nytt nivå, og lette en stor byrde av mine skuldre i og med det er jeg som pleier å skrive set-listene!

Også bandet Slayer er bekreftet å skulle gjeste Sonisphere Oslo til neste år.

Billetter til konsertene legges ut for salg tirsdag 10. desember klokka 09:00 via livenation.no og billettservice.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media