Metallicas elleville norske hyllest

Det verdenskjente metalbandet Metallica filmet hele konserten sin i Trondheim, inkludert coverversjonen av «Forelska i lærer'n».

OVERRASKET: Metallica klinte til med norsk kjempeslager i Trondheim. Video: Øyvind Rønning. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen, Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mer enn snaut to uker siden Metallica, et av verdens største rockeband, sto på scenen på Granåsen arena i Trondheim. Nærmere 40 000 publikummere tok turen til Granåsen arena for å se Metallica live, og Dagbladets anmelder slo på stortromma da han skulle beskrive showet:

«Det vi får denne kvelden er ei totalpakke av noe av det beste rocken kan by på i dag», skriver han og triller terningkast seks for konserten.

Nå har Metallica sørget for at alle som ikke var der også kan få ta del i opplevelsen. De har nemlig delt et opptak av konserten i sin helhet på YouTube.

«Forelska i lærer'n»

Opptaket inneholder hver eneste låt som Metallica spilte på Granåsen, inkludert deres cover av The Kids' «Forelska i lSærer'n». På settlista finner du fanfavoritter som «Moth Into Flame», «The Unforgiven», «St. Anger» og «Master of Puppets».

Som ekstranummer serverte de både «Spit Out The Bone», «Enter Sandman» og klassikeren «Nothing Else Matters». Du kan se konserten i vinduet under - og «Forelska i lærer'n» begynner omtrent 01.01.40 ute i videoen.

- Her er min venn Robert. Han har noen planer for dere. Jeg er ikke sikker på hva det er. Han sier det aldri. Det er alltid en overraskelse, sier vokalist James Hetfield, idet bassist Rob Trujillo går på scenen for å framføre The Kids-klassikeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer