Mette-Marit og Motorpsycho kan vinne Spellemann

Sjekk hele lista her.

ER MED I ROCK-KATEGORIEN: Trønder-veteranene i Motorpsycho. Foto: SCANPIX
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .
ER MED I ROCK-KATEGORIEN: Trønder-veteranene i Motorpsycho. Foto: SCANPIX Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): På en pressekonferanse på Hotel Continental i morges ble det avslørt hvem som er årets nominerte i de ulike Spellemann-kategoriene. Og som vanlig var det en blanding av kjente fjes, nykommere og et par overraskelser som preger årets liste.

Bjørn Eidsvåg og Åge Aleksandersen settes for eksempel opp mot de langt yngre Thom Hell og Julian Berntzen i kategorien årets mannlige artist, mens Marit Larsen, Maria Mena og Ane Brun blir for veteraner å regne satt opp mot debutant Ingrid Olava.

I rockekategorien er det Grand Island, Lukestar, Motorpsycho og Tommy Tokyo som er funnet verdige, mot Lester, Real Ones og The Margarets i kategorien pop. Åpen kategori viser at det er en svært romslig kategori, ved å sette kronprinsesse Mette-Marit og Lars Horntveth opp mot hverandre. Dagbladet.no kommer snart tilbake med reaksjoner og kommentarer om årets utdeling.

Her er hele lista

KVINNELIG ARTISTAne Brun - Changing Of The Seasons (Det Er Mine)Ingrid Olava - Juliet's Wishes (EMI Music Norway)Maria Mena - Cause And Effect (Sony Music)Marit Larsen - The Chase (EMI/Virgin)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer