VIL IKKE SI STORT: Mette-Marit er på besøk i Kuala Lumpur, og ønsker foreløpig ikke å ytre seg om «En helt vanlig dag på jobben».
Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
VIL IKKE SI STORT: Mette-Marit er på besøk i Kuala Lumpur, og ønsker foreløpig ikke å ytre seg om «En helt vanlig dag på jobben». Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Mette-Marit taus om Se og Hør-filmen

Vet ikke om hun vil se den.

||| KUALA LUMPUR/OSLO: Fredag er det premiere på «En helt vanlig dag på jobben» - filmatiseringen av Håvard Melnæs' bok om livet som Se og Hør-journalist.

Klippet av Mette-Marit, spilt av Kristin Eidså, som skjeller ut fotografer som har spanet utenfor leiligheten hennes har blitt vist 20 000  ganger på Dagbladet.no. Kronprinsessen er imidlertid ikke veldig lysten på å si noe særlig om hva hun selv synes om filmen:

På spørsmål fra Dagbladet om hvordan hun vurderer at hun gjengis i en film, svarer hun:

- Det synes vi er helt greit. Utover det vil vi ikke kommentere.

Håper hun ser den- Kommer dere til å se filmen?

- Det vet vi ikke, svarer Mette-Marit, etter en pause og et blikk på kronprinsen.

«En helt vanlig dag på jobben» vier et kritisk blikk mot Se og Hør og deres arbeidsmetoder. Skuespilleren som spiller kronprinsessen har tidligere sagt til Dagbladet at hun håper at Mette-Marit skal se den:

— Jeg kunne veldig godt tenkt meg at hun så filmen. Det er ikke så viktig hva hun synes om meg som skuespiller, men synes hun vi har framstilt henne riktig, er det hyggelig. Vi heier jo på henne, og jeg synes hun kommer godt ut av det. Man får medfølelse med henne, jeg tror ikke folk helt er klar over alt hun har vært igjennom, hvor ille det faktisk var.

Godt mottattSammen med en delegasjon fra næringslivet, bestående av mer enn 130 representanter fra norsk næringsliv, har kronprinsparet jobbet for økt innpass for norske bedrifter I landet.

Paret har blant annet hatt møter med den malaysiske kongen og statsministeren.

- Vi har blitt mottatt på en veldig god måte, sier Mette-Marit.

Hun skulle egentlig ikke vært med på turen på grunn av en nakkeskade, men sier et litt redusert program har gjort at besøket uansett har vært en suksess i hennes øyne.

- Det har gått fint, jeg er veldig glad for å ha kunnet være her, sier hun til Dagbladet.