Mette-Marit vender tilbake

Seks av de fjorten ungpikeromanene om den sympatiske og viljesterke danseren Mette-Marit blir gitt ut på nytt i forbindelse med sommerens kronprinsbryllup. Forfatteren av bøkene har levd et liv like eventyrlig som heltinnen i bokserien som kom ut fra 1949.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bjørg Müller fant selv en fransk greve på den spanske ferieøya. Hun giftet seg og levde lykkelig med ham til han døde i 1985.

- Vet du, jeg har vært så heldig. Han var verdens deiligste mann. Jeg kommer aldri til å gifte meg igjen, for jeg finner rett og slett ingen som er så god som ham. Jeg er forresten helt sikker på at kronprinsen og Mette-Marit kommer til å bli lykkelige sammen. Hun er så vakker og glad, og han er en fantastisk ung mann. Han kunne jo fått hvem han ville, og så valgte han henne. Jeg er helt sikker på at de er veldig glade i hverandre og at hun vil klare seg bra i den krevende tida som kommer, sier den 78 år gamle baronessen entusiastisk.

Slottet svarer ikke

Bjørg Chantenay er overbevist om at vår kommende dronning er oppkalt etter romanfiguren Mette-Marit. Men Slottet er ikke fullt så interessert i å kommentere saken.

- Vi formidler ikke kontakt til Tjessem-Høibys familie, svarer informasjonsrådgiver Sven Gjeruldsen vennlig, men bestemt på spørsmål om hvorvidt kronprinsens forlovede er oppkalt etter ungpikeheltinnen.

- Men kanskje hun vet det selv? Vet dere forresten om hun har lest bøkene?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer