Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mette sprengte tele-nettet

TV3 er strålende fornøyd etter premieren på «Det perfekte kupp» i går. Programmet mottok så mange SMS-meldinger at telenettet ble sprengt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har fått overveldende bra tilbakemeldinger i dag. Mange har sendt mail for å si at de likte programmet, og mange har ringt. Vi er fornøyd, vi, sier prosjektkoordinator Håkon Mellbye Sverdrup i TV3 til Dagbladet.no.

I «Det perfekte kupp» har TV3 invitert tre kjente personer som skal leke innbruddstyver. Ved hjelp av enkle kunnskapsspørsmål skal de knekke koder som gir dem adgang til velvet til et forbryterkartell. Med tekstmeldinger kan seerne hjelpe deltakerne til å finne kodeordet som åpner velvet. En heldig seer kan også stikke av med hele gevinsten, maksimum en million kroner.

Oppgraderer nettet

I går så 145 000 mennesker over 12 år premieren på programmet. En tredjedel av alle mellom 15 og 34 fulgte Mette Iversen, Bjørn Erik Poppe Thorsen og John Olav Vinge fra fjorårets Robinson gjennom forbryterkartellets labyrint.

- Folk har fremhevet det interaktive som positivt. De føler at de får være med på løypa selv, sier Mellbye Sverdrup. Som må medgi at interaktiviteten kanskje ble litt for populær i går.

- Vi fikk 7554 registrerte meldinger før Telenor og NetComs samlede kapasitet ble sprengt. Det var litt leit for dem som ville prøve å delta. Nå blir kapasiteten utvidet til neste program. Interaktiviteten er en viktig side ved programmet.

Neste uke skal jentene fra Grand Prix-gruppa «Charmed» til pers som innbruddstyver. I program tre er det laget fra «Hotell Cæsar» sin tur, mens jenta som ble kjent fordi hun hilste på Bill Clinton, Ingeborg Heldal, har sneket seg med på skuespillerlaget i høstens fjerde program. TV3 har laget i alt ti programmer i serien.

- Det er mye å glede seg til utover høsten, mener Mellbye Sverdrup.

TV-KUPP:John Olav Vinge, Mette Iversen og Bjørn Erik Poppe Thorsen sprengte telenettet