MGP jr.-hjemmeseier lørdag

Det blir hjemmeseier lørdag kveld - i MGP jr.-finalen i Oslo Spektrum.

ET STJERNELAG: Her ser vi alle årets norske MGP junior-deltakere. Lørdag kveld kan vi følge dem på NRK1 direkte fra Oslo Spektrum. I midten et stykke bak står programlederne Marthe Sveberg Bjørstad og Kåre Magnus Bergh.       Foto: Anders Grønneberg
ET STJERNELAG: Her ser vi alle årets norske MGP junior-deltakere. Lørdag kveld kan vi følge dem på NRK1 direkte fra Oslo Spektrum. I midten et stykke bak står programlederne Marthe Sveberg Bjørstad og Kåre Magnus Bergh. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av lørdagskvelden skal det norske folk kåre en vinner i barne- og ungdomsutgaven av Melodi Grand Prix.Hele uka har et stort knippe unge artister sluppet skolegang og lekselesing og heller øvet i Oslo Spektrum.

—Vi gleder oss. Og gruer oss, litt.—Det blir uansett veldig morsomt og kjempespennende, sier årets deltakere.

Dagbladet møter hele gjengen i foajeen i Oslo Spektrum, sammen med programlederne Marthe Sveberg Bjørstad og Kåre Magnus Bergh.

På kort tid er det blitt en sammensveiset gjeng, som minner mer om et fotballag enn om ti forskjellige artister og band som skal kjempe om en førsteplass.

Finale i SverigeI fjor vant Norge den nordiske MGP jr-finalen i Århus, da The Black Sheeps gikk til topps. Dette har tydeligvis inspirert årets deltakere.

—Den 28. november er vi på plass i Stockholm og skal kjempe med de andre nordiske landene.

—Hvert land sender to artister. Vi kårer én vinner lørdag. Men den som kommer på 2. plass, blir sendt som likeverdig deltaker til Sverige, sier prosjektleder Eva Rutgerson Bie i NRK1.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer