MGP

- MGP-seieren tok nesten livet av meg

Norske MGP-artister om slagerkonkurransen og livet etterpå.

PÅ GULLSTOL: Ketil Stokkan & The Great Garlic Girls ble vinnere av den norske MGP-finalen med melodien «Romeo». Foto: NTB Scanpix
PÅ GULLSTOL: Ketil Stokkan & The Great Garlic Girls ble vinnere av den norske MGP-finalen med melodien «Romeo». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Melodi Grand Prix (MGP) er showet som nekter å dø. Opp mot 1,5 millioner nordmenn benker seg foran tv-en for å se de nasjonale og europeiske finalene. For et par uker siden sendte vi Alexander Rybak videre til finalen i Lisboa 12. mai.

Mange av våre mest folkekjære artister har startet karrieren sin i MGP. For den unge Tor Endresen var den første MGP-opptredenen i 1987 som en luftballong med helium som tok 26-åringen høyt til værs. Siden den gang har han deltatt 12 ganger.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer