MGP-Silya hadde egentlig gitt opp «de kjærlighets­greiene». Men så satt plutselig Espen der

Etter at hun møtte forloveden skjønte Silya Nymoen at hun ikke trenger å være ulykkelig for å skrive bra musikk.

FORELSKET: Silya Nymoen er ei fornøyd dame om dagen. Hun skal gifte seg, slipper ny musikk i løpet av året og er programleder i kveldens MGP-finale. Foto: ARNE V. HOEM
FORELSKET: Silya Nymoen er ei fornøyd dame om dagen. Hun skal gifte seg, slipper ny musikk i løpet av året og er programleder i kveldens MGP-finale. Foto: ARNE V. HOEM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

[teaser][/teaser]Selv med en nært forestående MGP-finale og mange siders programleder-manus å pugge er det ikke et snev av nervøsitet å spore hos Silje «Silya» Nymoen, som skal lede showet for andre år på rad.

Tilsynelatende er det andre tanker som fyller det rødhårede hodet hennes.

Hun er riktignok 38 år gammel, men sukker mer henført enn en 13 år gammel «belieber» når hun snakker om forloveden, musiker Espen Leite (43).

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer