- MGP var ikke meg i det hele tatt

Tooji vil nå ut internasjonalt med musikken sin.

MØRKERE: Tooji har gitt ut både ny låt og ny video som er både mystisk og mørk. Her avbildet på Vår Frelsers Gravlund, et sted han ofte har gått turer i oppveksten. - Det er et fascinerende sted hvor det er fint å tenke, sier han. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MØRKERE: Tooji har gitt ut både ny låt og ny video som er både mystisk og mørk. Her avbildet på Vår Frelsers Gravlund, et sted han ofte har gått turer i oppveksten. - Det er et fascinerende sted hvor det er fint å tenke, sier han. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med singelen «Rebels» føler Tooji at han endelig får vist fram den artisten han vil være framover.

Dagbladet har presentert videoen til den nye singelen. Musikkprodusenten er svenske Chris Wale, og musikkvideoen som er i svart-hvitt, er regissert av Tom Stoddart som også har laget videoer for det britiske superbandet Muse. - Endelig får jeg vist hva som bor i meg, sier Tooji til Dagbladet når vi møter ham på St.Hanshaugen der han bor og er oppvokst.  - MGP var ikke meg Han startet som modell og ble MTV-programleder mens han utdannet seg til barnevernspedagog. Han vant som kjen Melodi Grand Prix-finalen i fjor. Han sang seg inn i folkets hjertet med« Stay».

Men så endte Norges Eurovision-håp, overraskende nok, på sisteplass i Baku.

- Jeg ble selvsagt sjokkert over at det gikk som det gikk. Men jeg tror andre tok det tyngre enn meg.

Han har tidligere sagt at han ikke kommer til å delta igjen. Nå sier han at MGP var først og fremst var en fin mulighet til å si «hei» til det norske folk.

- Jeg ble lokket ut av hulen min. Men MGP var ikke meg i det hele tatt. Jeg gleder meg til å vise folk hvem jeg er og til å ta dem inn i min verden, sier han.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer