MGP-vertene Erik og Haddy i «Senkveld»-guttas artiststall

- Thomas og Harald har skutt gullfuglen, mener medieekspert.

PRESTISJEJOBB: Haddy Ndjie (t.h.) og Erik Solbakken, som skal lede den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest 29. mai, er begge i «Senkveld»-gutta Thomas og Haralds artistbyrå.  Nadja Hasnaoui (t.v.) skal lose avstemningen i havn.  
Foto: Agnete Brun / Dagbladet.
PRESTISJEJOBB: Haddy Ndjie (t.h.) og Erik Solbakken, som skal lede den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest 29. mai, er begge i «Senkveld»-gutta Thomas og Haralds artistbyrå. Nadja Hasnaoui (t.v.) skal lose avstemningen i havn. Foto: Agnete Brun / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Thomas Numme og Harald Rønneberg er medieiere i artistbyrået Plan B, som har hatt Erik Solbakken i stallen i snart ett år og Haddy N'jie siden årsskiftet.

For kort siden ble det kjent at begge har fått det prestisjefylte oppdraget å lede den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i Oslo. 

- Det er ingen tvil om at Thomas og Harald har skutt gullfuglen, sier mediedirektør Jarle Thalberg i mediebyrået Aegis Media Norge til Dagbladet.

God neseHan mener det var et smart trekk å signere disse to artistene før de fikk MGP-jobben, og reiser spørsmålet om Thomas og Harald har hatt en finger med i spillet.

- Det virker litt rart at to artister fra samme management får en sånn jobb, hvis de ikke visste noe om det på forhånd, sier Thalberg.

- Her må det i hvert fall ha vært noen med veldig god nese for hva som foregår i underholdningsbransjen, og det har jo Thomas og Harald med sitt store kontaktnett.

MarkedsverdiMediedirektøren er sikker på at MGP-jobben vil gi Solbakken og N'jie et karrieremessig oppsving, som medfører større etterspørsel og større honorar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer