Mia (25) skulle egentlig bare lade telefonen, men endte opp med tatovering

- Hadde aldri trodd det skulle bli så populært.

ANGRER ALDRI: Mia Karoline Juel (25) er ikke redd for å angre på Hove-tatoveringen, som ble tatt veldig spontant. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
ANGRER ALDRI: Mia Karoline Juel (25) er ikke redd for å angre på Hove-tatoveringen, som ble tatt veldig spontant. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag er nest siste dag på Hovefestivalen på Tromøya i Arendal. Konserter, fest og camping har skapt minner for festivalglade ungdommer, men noen har også valgt å forevige minnene - i blekk. 

Festivalen har to boder der festivalgjestene enkelt kan gå inn og få seg en ekte tatovering. Det har en minstepris på 1000 kroner, men de har hatt tatoveringer opp mot 6500 kroner. Godt over 100 stykker har hittil benyttet seg av tilbudet. 

- Jeg skulle egentlig bare inn for å få lade telefonen min, men så kjenner jeg han som tatoverer og hadde litt ekstra tid, så da tok jeg like greit en tatovering, sier Mia Karoline Juel (25). 

Hun har allerede tatt en spontan tatovering fra før. 

Nachspiel-tatovering - Jeg har en tatovering til på andre foten, som jeg tok på nachspiel hos en kompis som hadde kjøpt seg tatoveringsmaskin på Ebay. Jeg ba han bare skrive ett eller annet. Så da skrev han sitt og mitt initial med hjerte imellom, sier hun og ler. 

- Hvis en tatovering ikke er fin, så må den i hvert fall være morsom og ha en god historie, mener hun. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer