Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Mia brøt kontrakten

- Vi mottok aldri noen skriftlig forespørsel fra Mia om permisjon. Derfor anså vi det heller ikke nødvendig å avholde møter om saken, sier styreformann i Revyteater AS, Ketil Aamodt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg skulle straffes

- Årsaken til at vi ikke ga Mia Gundersen permisjon, var at hun hadde en kontrakt med oss, og hun hadde en kontrakt med sitt publikum. Når det gjelder store stjerner som Mia, er det veldig uvanlig å be om permisjon, sier Aamodt.

Han stiller seg uforstående til store deler av Mia Gundersen kritikk.

- Fra vår side er denne saken avsluttet, og vi ønsker ikke å debattere den i avisene. Vi kom opp i en uheldig situasjon, som nå er løst gjennom et forlik. Årsaken til at vi holdt tilbake Mias lønn, var at hennes oppsigelse medførte store ekstrautgifter for oss. Hun brøt dessuten vår kontrakt.

Stemmer det at dere ringte advokatkontoret for å sjekke at Mias advokat jobbet der?

- Det medfører riktighet, det gjorde jeg personlig, fordi jeg var i tvil om stevningen var riktig.

- Trodde du at Mia hadde forfalsket den?

- Nei, men jeg ville bare sjekke at den stemte. Det var dessuten Mia Gundersen som valgte at denne saken skulle bli advokatmat, ikke vi. Når det gjelder de juridiske sidene ved kontrakten, har vi ingen grunn til å bestride at våre kontrakter er lovlige, sier styreformann Ketil Aamodt i Revyteater AS.