Mia får Harem

Mia Gundersen får sitt eget TV-harem med 18 velvillige menn. Til høsten starter innspillingen av TV3s kikkersåpe «Harem», og Gundersen blir programleder.

I august drar Mia Gundersen, fire andre kvinner og 18 tjenestevillige menn til Maldivene for å spille inn TV3-programmet «Harem». Programmet skal annonseres som både «sensuelt» og «erotisk», og sendestart er slutten av oktober, skriver avisa Verdens Gang.

Omdiskutert program

Handlingen i programmet er omdiskutert. Den går kort sagt ut på at fire kvinner skal oppvartes av 18 menn. De av mennene som ikke kurtiserer etter kvinnenes behag, blir sendt hjem.

- Jeg har en god magefølelse for konseptet. Det gir signal om at man har lov å leke. Det er ingen konkurranse med en million i premie. Spenningen ligger i tenningen - det man vinner er opplevelsen og kjærligheten, sier Mia Gundersen til avisa.

Mia Gundersen vil ikke sitte og se på at de kvinnelige deltakerne blir kurtisert. Den vordende programlederen tar med sin egen kjæreste, fotografen Marcel Lelienhof, til stillehavsøya.

Foruten erotikk på TV3, er Mia Gundersen også aktuell i andre TV-prosjekt. Til høsten tar hun over etter Asgeir - «sjefen over alle sjefer» - i en ny dramaserie for barn, skriver VG.