Mia Gundersen satt ut av Asbjørn Brekke som vil flytte på muggene

- Jeg må bare beklage.

(Dagbladet): Det ble en sterk start for «Asbjørns julekalender», da den først gikk av stabelen tirsdag denne uka.

Flere hundre tusen har i gjennomsnitt fulgt de to episodene fram til nå, og i kveld er det duket for nok et storfint besøk, da selveste Mia Gundersen tar turen innom stua til den folkekjære Asbjørn Brekke.

I kjent stil åpner Espen Eckbos karakter episoden med en humoristisk vri. Idét Mia Gundersen er presentert og har fått satt seg til dekka bord, stiger temperaturen noe i studio, da Brekke kjører en spøk om mugger - gjerne i dobbel betydning. 

• Se klippet øverst i saken.  

- Distrahert Gundersen misforstår naturligvis i begynnelsen hva Brekke egentlig mener, og det er kanskje ikke så rart.

- Jeg må bare beklage, jeg blir bare veldig distrahert av de to muggene der, er det greit at jeg..., sier Brekke og strekker to hender mot Gundersens brystparti.

- Om du kan få lov til å kjenne, spør gjesten noe overrasket, før Brekke tar bort to mugger fra bordet, til full latter fra Gundersen.

- Før de henger Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Mia Gundersen. Tidligere har tv-profilen likevel fleipet om sin solide utringning overfor VG.

- Jeg får bruke dem før de henger! Jeg er femti, så jeg tenker når ting står ennå litt opp at jeg får vise det frem, fleipet Mia Gundersen overfor avisa i 2012.

I for stilte også Gundersen, som en av flere kjendis-kvinner opp i et magasin for å snakke om blant annet kroppsfiksering.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram