Mia Norges såpedronning

Mens blonde Mette Haug sjekker mannfolk i TV-serien «Offshore», forbereder brunetten Mia Gundersen seg på rettssak mot Tom Sterri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SUVEREN VINNER: Mia Gundersen er hele Norges såpedronning. Nå har den populære blondinen bllitt brunette i anledning innspillingen av filmen «Fomlesen».

- Jeg bør ikke forveksles med rollefiguren min. Mens Mette tar enkle og impulsive beslutninger, blir jeg stadig vekk tvunget til å ta tunge valg, sier Mia Gundersen bestemt. Hun har stevnet Tom Sterri og hans AS Revyteater for urettmessig tilbakeholdelse av lønn.

- Det er knallhardt. Men jeg er nødt til å gjøre det. Jeg finner meg ikke i å bli behandlet slik, verken som skuespiller eller privatperson.

Smigret

Indignerte Mia Gundersen mildner litt med tanken på at hele Norge trykker Offshore-Mette til sitt hjerte. Hun har akkurat ringt mora si og fortalt det. Og selv om mamma er skeptisk, er ikke Mia desto mindre smigret over å toppe kategorien som beste førsteelsker. Hun har levd med Offshore-Mette i tre år, og har blitt glad i den humørfylte kantinedama.

- Jeg tror folk liker Mette fordi de vet hvor de har henne. Hun hører ikke til de mest intellektuelle, men jeg har aldri undervurdert henne. Hun er livlig, sårbar og veldig uredd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer