Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Miami Vice Season Two

DVD: I sesong 2 finner «Miami Vice» for alvor stilen; som blanding av hardkokt politidrama, stilfull trendskaper og pastellfarget moteshow. 80-tallsmusikken til Jan Hammer er seriens pulsslag, og Phil Collins både synger og dukker opp i en episode («Phil the Shill»). Det samme gjør Miles Davis («Junk Love»), Leonard Cohen («French Twist»), Frank Zappa («Payback») og Pam Grier (i den sterke piloten «Prodigal Son»). Skurkefjeset Luis Guzman er med i to episoder, og Abel Ferrara har regissert «The Dutch Oven». I det hele tatt; as vice as it gets.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling