Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Michael gråter for barna

Michael Jackson (40) snakker i dag ut om pedofiliryktene som har fulgt artisten i flere år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg vil heller skjære over pulsårene enn å såre et barn, sier Jackson til den engelske avisa The Mirror.

For noen år siden ble Jackson beskyldt for seksuelle overgrep mot en gutt han tilbrakte tid sammen med. Saken endte i et forlik der Jackson ble loppet for en stor slump penger.

- Ingen aner hvor mye disse onde ryktene har skadet meg, sier Jackson.

Ny single for Kosovo

Intervjuet er det første 35-åringen har gitt i Storbritannia på 20 år. Tobarnsfaren er uvanlig åpenhjertig om sitt følelsesliv under sitt besøk hos Harrdos-eieren Mohamed Al-Fayed i London.

- Hvis det ikke var for barna mine, ville jeg kastet inn håndkleet og drept meg selv, sier Jackson som reagerer på at hans kjærlighet til unger blir misforstått.

- Folk prøver å bruke det mot meg, og det er urettferdig. Jeg blir veldig opprørt og det knuser hjertet mitt.

Akkurat nå har Jackson spilt inn en ny single kalt 'What More Can I Give'. Alle inntektene fra CD'n går til flyktninger fra Kosovo. Mannen bak hits som 'Thriller' planlegger en storslått video med et bredt spekter av stjerner.

Gråter av tv-bilder

- Jeg blir så trist når jeg ser bildene av de stakkars barna. Jeg har lyst å dra til Jugoslavia, klemme alle, og si at jeg elsker dem. Tv-bildene er forferdelige, jeg må slå av, det får meg til å gråte, sier Jackson.

Jackson oppfordrer alle til å gi penger til de kosovoalbanske flyktningene:

- Det er på tide vi gjør noe. Vi kan ikke lenger riste på hodet og late som om nøden ikke eksisterer. De trenger pengene våre nå.