Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Michael Jackson-comeback slaktes

Tydelig ukomfortabel Jackson slet med sangen. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Les også: Comebacket alle snakker om i kveld

  (Dagbladet.no): Forventningene var enorme før World Music Awards i London i går, der det var forventet at Michael Jackson ville gjøre et forsøk på å krabbe tilbake på poptronen.

  De mest optimistiske hadde i ukevis spekulert i at Jackson ville framføre «Thriller» på showet, mens han gjenskapte den klassiske videoen på scenen.

  Amerikanske aviser konkluderer i dag med at Jackson skuffet. Riktignok kom han opp på scenen for å være med et gospelkor på «We Are The World», men ifølge nyhetsbyrået Reuters så han tydelig ukomfortabel ut og slet med å nå de høye tonene.

  Kjendis, ikke artist


  «At den falne kongen av pop ikke klarte å vise at han hadde fått stemmen og selvtilliten tilbake på et nivå i nærheten av det han kan, reiser ytterligere tvil om hans evner til å redde en karriere som har vært på vent i flere år», skriver Reuters.

  Gareth Grundy, en av redaktørene i musikkbladet Q, sier til E! Online at han ikke tror Jackson noen gang kan komme tilbake.

  - Jeg tror folk alltid kommer til å være fascinert av freakshowet, og det er det som skjer her. Jeg vil karakterisere ham som en kjendis, og ikke en artist, sier Grundy.


  - En misforståelse


  «Thriller» ble i stedet framført av den unge, amerikanske r&b-stjerna Chris Brown. Jackson insisterte før showet at det aldri var ment at han selv skulle framføre låta.

  - Det har vært en misforståelse, sa han.

  Reporterne ønsket deretter å vite om hvor han har bodd i det siste.

  - Overalt, svarte Jackson, før intervjuseansen var over.

  Fansen var imidlertid henrykt, og kjempet med nebb og klør om Jacksons jakke, som han kastet ut til publikum fra scenen. Artisten mottok Diamond Award, som gis til artister som har solgt over 100 millioner plater.

  Og et comeback blir det trolig uansett. I forrige uke ble det kjent at han har vært i studio i Irland sammen med Will.I.Am fra Black Eyed Peas.

  Savner du gamle Michael Jackson? Se video under:

  «Thriller»:

SANG LITT: Michael Jackson oste ikke akkurat av selvtillit, og nå tviler flere på om et ordentlig comeback blir noe av.
Hele Norges coronakart