Michael Jackson gir arbeiderne lønn

Fikk 24 timer på seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Michael Jackson har endelig betalt de ansatte ved Neverland. På tirsdag fikk popstjernen 24 timer på seg til å utbeltale lønn til arbeiderne, som fikk siste utbetaling den 19. desember, skriver E! online.

Etter å ha fått en dags utsettelse, ble det i går klart at han vil gi etter for kravet. Dermed unngikk han et mulig søksmål.

- Det er ingen grunn til å gå til rettslige skritt på dette tidspunktet, vi er mest opptatt av at de ansatte får utbetalt lønnen sin, og det jobbes med nå, sier en representant de amerikanske myndighetene.

Det er usikkert hvor mange ansatte som har hatt penger utestående. Mange har sluttet som følge av de uryddige lønnsforholdene.

Men arbeiderne har fått pålegg om ikke å arbeide, fordi Jackson ikke har betalt forsikring for de ansatte, skriver E! online.

Dyrevernorganisasjoner har vært bekymret for at Jacksons økonomiske problemer skal gå utover dyrene som blir holdt på Neverland, men parken forsikrer om at dyrene har det bra. En inspeksjon fra myndighetene i januar bekreftet at dyreholdet var som det skulle være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer