Michael Jackson spilte inn denne låta for 31 år siden

Kongen av pop klar med «nytt» album.

(Dagbladet): Nå kan du høre en smakebit fra første singelen fra det nye albumet av Michael Jackson.

Låta er skrevet av Jackson og ble produsert i 1983 av Paul Anka, og vil finnes på albumet «Xscape» som skal slippes 13. mai, ifølge CNN.

Hør låta i videoen øverst i saken!

Stjernespekket Det var den Grammy-vinnende plateprodusenten og låtskriveren Antonio «L.A.» Reid som fikk i gang arbeidet med Michael Jackson-materialet. 

«Xscape» kommer med åtte tidligere uutgitte låter, flikka på og bearbeida av blant annet det norske produsent-teamet Stargate og Timberland.

Låtene er opprinnelig spilt inn mellom 1983 og 1999.

Justin Timberlake og Mary J. Blige er to av gjesteartistene på albumet.

80-talls Ifølge plateselskapet «Epic» er singelen en magisk kombiansjon av den opprinnelige produksjonen som beholder låtas analog med en 80-tallsfølelse, samtidig som den hører hjemme i dagens disco- og soul-sjanger.

Plateselskapet har gitt ut flere tidligere ukjente låter etter Jacksons bortgang i 2009. Blant annet inneholdt albumet «This is it», som kom ut fem måneder etter hans død, seks uutgitte sanger.

NYTT ALBUM: Michael Jackson døde i 2009 og «Xscape» er det andre albumet som blir gitt ut etter han gikk bort. Foto: JOERG SARBACH / AP
NYTT ALBUM: Michael Jackson døde i 2009 og «Xscape» er det andre albumet som blir gitt ut etter han gikk bort. Foto: JOERG SARBACH / AP Vis mer