Michael Moores Facebook-post deles av 10 000 i timen

- Alle må slutte å si at de er lamslåtte og sjokkerte. 

MÅLBÆRER MANGES MENING: Filmskaper Michael Moores Facebook-post deles av ekstremt mange. Foto: Andy Kropa / AP / NTB Scanpix
MÅLBÆRER MANGES MENING: Filmskaper Michael Moores Facebook-post deles av ekstremt mange. Foto: Andy Kropa / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det kan godt hende det er filmskaper Michael Moore som best klarte å sette ord på hva mange velgere i USA mente i går.

I en vilt populær Facebook-post, skriver han om veien videre. 170 000 har delt innlegget på atten timer, og 368 000 har likt det i skrivende stund. Og en time seinere vil det sannsynligvis være delt 10 000 ganger til. Men kanskje man skal la være å spå som journalist i dag, og bare henvise til fakta.

Dette skrev Moore i Facebook-posten:

Gjøreliste for morgenen etter:

1. Ta over Det demokratiske parti og gi det tilbake til folket. De har sviktet oss totalt.

2. Spark alle eksperter, meningsmålere og andre i media som ikke ville gi slipp på fortellingen sin og nektet å høre på eller anerkjenne hva som egentlig skjedde. De samme ordgyterne vil nå fortelle oss at vi må «helbrede skillet mellom oss» og «samle oss». De vil dra fram mer bullshit som dette i dagene som kommer. Skru dem av.

3. Alle i Kongressen fra Demokratene som ikke våknet i dag, klare til kamp, klare for å motstå og stoppe på samme måte som republikanerne gjorde mot president Obama hver dag, åtte år i strekk, må trekke seg tilbake og gi plass til de av oss som skjønner greia, så vi kan gå foran med å stoppe ondskapen og galskapen som starter nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer