Michelet ga stafettpinnen videre

- Ridder Rondan: Vær deg selv!

HOPPER ETTER WIRKOLA: Jørgen Strickert og Cathinka Rondan har angst, men tror de med tiden vil klare å levere et like godt Hallo i uken som Else Michelet, Are Kalvø og Espen Beranek Holm. Foto: Thomas Rasmus Skaug
HOPPER ETTER WIRKOLA: Jørgen Strickert og Cathinka Rondan har angst, men tror de med tiden vil klare å levere et like godt Hallo i uken som Else Michelet, Are Kalvø og Espen Beranek Holm. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Programmet har vært 20 år til ingen nytte. Siden 1989 har Hallo i uken gitt oss politiske satirer og parodier.

Lørdag var en epoke i programmets historie over. Else Michelet, Are Kalvø og Espen Beranek Holm hadde sin aller siste sending, og de tre ble hyllet i radiohuset på NRK samtidig som programmets 20-årsjubileum ble feiret.

Michelet ga stafettpinnen videre til Cathinka Rondan, som vil overta som produsent for det populære P2-programmet.

- Denne primstaven fikk jeg i presang av en besynderlig og obskur lytter. I 16 år har jeg lurt på hva lytteren ønsket at jeg skulle bruke den til. Nå kan Cathinka overta og lure de neste 16 årene, sa Else Michelet.

Angstrelaterte tanker 5. september er Hallo i uken på lufta igjen, da med Rondan, Geir-Atle Johnsen og Jørgen Strickert. Johnsen har jobbet i Hallo i uken tidligere, mens Strickert har vært i søsterkanalen P3.

Rondan lover at de skal sette sitt personlige preg på programmet.

- Det blir noe helt annet. Men det blir fortsatt satire, det blir fortsatt lyd, og vi skal fortsatt ha sending klokken 15.03 på lørdager, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer