KOMMER TIL NORGE: 11. april neste år inntar Michelle Obama Oslo Spektrum. Foto: Cappelen Damm.
KOMMER TIL NORGE: 11. april neste år inntar Michelle Obama Oslo Spektrum. Foto: Cappelen Damm.Vis mer

Michelle Obama kommer til Norge

Neste år kan du se den bestselgende forfatteren, foredragsholderen og førstedama i Oslo Spektrum.

11. april neste år inntar Michelle Obama Oslo Spektrum. Dette melder arrangør Live Nation i en pressemelding.

Siden november i år har den populære forfatteren, foredragsholderen og førstedamen turnert med samtaleserien «Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama». Samtalene tar utgangspunkt i den bestselgende selvbiografien «Becoming», utgitt på norsk under tittelen «Min historie».

I pressemeldingen sier Obama at hun begeistret for muligheten til å besøke flere land og byer.

- Jeg er overveldet over responsen turneen har fått så langt - og den interessen vi har fått fra så mange ulike miljøer. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan forlenge turneen neste år, og fortsette samtalene med enda flere. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette diskusjonene som har vært så meningsfulle for meg - og forhåpentligvis for mange andre, sier hun.

Ifølge pressemeldingen vil publikum få høre Obamas «ærlige refleksjoner om de opplevelser, både private og offentlige, som har formet henne». Stikkord er oppvekst i Chicago, sjonglering av karriere og morsrollen, og åra i Det hvite hus mens mannen hennes Barack Obama var president.

«Min historie» ble lansert 13. november i år, og har på kort tid rukket å bli oversatt til 33 språk. Den er USAs mestselgende bok i 2018, og topper bestselgerlistene i 11 land.

Billettsalget starter fredag 14. desember kl. 09.00. Ifølge Live Nation vil det bare være sitteplasser, og billettene vil koste mellom 445 og 4375 kroner, avhengig av plassering i salen.