Michelle Obamas egne ord om kvelden ektemannen ble president

Utdrag fra Michelle Obamas biografi.

THE OBAMAS: Førstedamen og presidenten i 2008 og etter gjenvalget i 2012. Nå er Michelle Obama ute med sin historie. Utdrag her i Dagbladet. Foto: NTB Scanpix
THE OBAMAS: Førstedamen og presidenten i 2008 og etter gjenvalget i 2012. Nå er Michelle Obama ute med sin historie. Utdrag her i Dagbladet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klokken var nøyaktig ti da tv-stasjonene begynte å sende bilder av min smilende mann, og forkynte at Barack Hussein Obama ville bli De forente staters 44. president. Alle spratt opp og begynte instinktivt å brøle. Valgkampstaben strømmet inn i rommet sammen med Biden-familien, og alle kastet seg om halsen på hverandre. Det var surrealistisk. Det var som om jeg ble løftet ut av min egen kropp og bare observerte mine egne reaksjoner.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer