Mick Jagger (70) får dansetrening i Oslo

Har med seg mesterkoreograf.

MOVES LIKE JAGGER: Mick Jagger er ikke akkurat kjent for å stå rolig på scenen - og nå har han fått myket opp i ledd og muskler - og fått dansetrinnene på plass. Foto: Oddmund Lunde
MOVES LIKE JAGGER: Mick Jagger er ikke akkurat kjent for å stå rolig på scenen - og nå har han fått myket opp i ledd og muskler - og fått dansetrinnene på plass. Foto: Oddmund Lunde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er to måneder siden sist The Rolling Stones spilte konsert, og Mick Jagger må friske opp dansetrinnene og myke opp i muskler og ledd før mandagens konsert i Telenor Arena.

Ifølge Dagbladets kilder var Stones-vokalisten på eventstedet Kavakava i Oslo på tirsdag og torsdag denne uka. Der fikk han hjelp av en av verdens fremste dansekoreografer, Charles Klapow.

Fra Jacko til Jagger Den prisbelønte koreografen er hyret inn av Rolling Stones for å bidra til fart i de eldre herrene, og er blant annet kjent for sitt samarbeid med Michael Jackson.

Mick Jagger er i mer enn 50 år kjent for å ha en utagerende og fysiske sceneopptreden. Til tross for at han blir 71 år neste måned, virker det som om han har like mye å gi fremdeles.

Varmer opp i Norge Kavakava ligger i Pilestredet i Oslo og og er blant annet et sted for tangodans. Lokalet er på 250 kvadratmeter og gir nok av plass til å boltre seg. I tillegg er det garderobe og kjøkken der.

Rolling Stones ankom Norge tirsdag, nesten en uke før den første europakonserten på lang tid.

Stones-gutta Charlie Watts, Keith Richards, Ronnie Wood og Mick Jagger har holdt en lav profil siden de kom, og har brukt tida på å øve på Filmparken på Jar i Bærum og akklimatisere seg før det braker løs mandag kveld på Telenor Arena.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer