MOVES LIKE JAGGER: Mick Jagger er ikke akkurat kjent for å stå rolig på scenen - og nå har han fått myket opp i ledd og muskler - og fått dansetrinnene på plass. Foto: Oddmund Lunde
MOVES LIKE JAGGER: Mick Jagger er ikke akkurat kjent for å stå rolig på scenen - og nå har han fått myket opp i ledd og muskler - og fått dansetrinnene på plass. Foto: Oddmund LundeVis mer

Mick Jagger (70) får dansetrening i Oslo

Har med seg mesterkoreograf.

(Dagbladet): Det er to måneder siden sist The Rolling Stones spilte konsert, og Mick Jagger må friske opp dansetrinnene og myke opp i muskler og ledd før mandagens konsert i Telenor Arena.

Ifølge Dagbladets kilder var Stones-vokalisten på eventstedet Kavakava i Oslo på tirsdag og torsdag denne uka. Der fikk han hjelp av en av verdens fremste dansekoreografer, Charles Klapow.

Fra Jacko til Jagger Den prisbelønte koreografen er hyret inn av Rolling Stones for å bidra til fart i de eldre herrene, og er blant annet kjent for sitt samarbeid med Michael Jackson.

Mick Jagger er i mer enn 50 år kjent for å ha en utagerende og fysiske sceneopptreden. Til tross for at han blir 71 år neste måned, virker det som om han har like mye å gi fremdeles.

Varmer opp i Norge Kavakava ligger i Pilestredet i Oslo og og er blant annet et sted for tangodans. Lokalet er på 250 kvadratmeter og gir nok av plass til å boltre seg. I tillegg er det garderobe og kjøkken der.

Rolling Stones ankom Norge tirsdag, nesten en uke før den første europakonserten på lang tid.

Stones-gutta Charlie Watts, Keith Richards, Ronnie Wood og Mick Jagger har holdt en lav profil siden de kom, og har brukt tida på å øve på Filmparken på Jar i Bærum og akklimatisere seg før det braker løs mandag kveld på Telenor Arena.

I OSLO: Her er Chucky Klapow avbildet på eventstedet Kavakava i Oslo.
I OSLO: Her er Chucky Klapow avbildet på eventstedet Kavakava i Oslo. Vis mer