Mick Jaggers sønn i ny rockeserie på HBO fra Martin Scorsese

Handler om punk.

GOD TONE: Martin Scorsese har tidligere laget dokumentar om Rolling Stones. Nå skal han i gang med et tv-serieprosjekt sammen med Mick Jagger. Foto: Evan Agostini/Getty Images/AFP
GOD TONE: Martin Scorsese har tidligere laget dokumentar om Rolling Stones. Nå skal han i gang med et tv-serieprosjekt sammen med Mick Jagger. Foto: Evan Agostini/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Når Martin Scorsese («The Wolf of Wall Street»), Mick Jagger (The Rolling Stones) og Terence Winter («Boardwalk Empire») lager tv-serie, så får de stort sett det de vil ha.

Akkurat nå er det Jaggers sønn, James Jagger, som er det nyeste skuddet på stammen i «sex, drugs and rock'n'roll»-dramaet de produserer sammen for HBO, melder Variety.

Den hittil ikke navngitte serien skal omhandle New York på det sene 70-tall, da disco var på høyden og punk begynte å få fotfeste.

Følger plateprodusent Bobby Cannavale («Boardwalk Empire», «Nurse Jackie») skal spille hovedrollen Richie Finestra, en plateprodusent som forsøker å navigere musikkmiljøet på denne tiden.

Blir det like mye banning som i The Wolf of Wall Street, mon tro?

Jagger kommer nok til å kanalisere sin far når han spiller det unge musikktalentet Kip Stevens, vokalist i punkebandet Nasty Bits.

Passende nok har Jagger allerede spilt i en film som heter «Sex, Drugs and Rock'n'Roll», men erfaringen fra bandet Turbogeist kommer sikkert godt med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer