Mick Jaggers sønn i ny rockeserie på HBO fra Martin Scorsese

Handler om punk.

GOD TONE: Martin Scorsese har tidligere laget dokumentar om Rolling Stones. Nå skal han i gang med et tv-serieprosjekt sammen med Mick Jagger. Foto: Evan Agostini/Getty Images/AFP
GOD TONE: Martin Scorsese har tidligere laget dokumentar om Rolling Stones. Nå skal han i gang med et tv-serieprosjekt sammen med Mick Jagger. Foto: Evan Agostini/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Når Martin Scorsese («The Wolf of Wall Street»), Mick Jagger (The Rolling Stones) og Terence Winter («Boardwalk Empire») lager tv-serie, så får de stort sett det de vil ha.

Akkurat nå er det Jaggers sønn, James Jagger, som er det nyeste skuddet på stammen i «sex, drugs and rock'n'roll»-dramaet de produserer sammen for HBO, melder Variety.

Den hittil ikke navngitte serien skal omhandle New York på det sene 70-tall, da disco var på høyden og punk begynte å få fotfeste.

Følger plateprodusent
Bobby Cannavale («Boardwalk Empire», «Nurse Jackie») skal spille hovedrollen Richie Finestra, en plateprodusent som forsøker å navigere musikkmiljøet på denne tiden.

Blir det like mye banning som i The Wolf of Wall Street, mon tro?

Jagger kommer nok til å kanalisere sin far når han spiller det unge musikktalentet Kip Stevens, vokalist i punkebandet Nasty Bits.

Passende nok har Jagger allerede spilt i en film som heter «Sex, Drugs and Rock'n'Roll», men erfaringen fra bandet Turbogeist kommer sikkert godt med.

I tillegg til Jagger og Cannavale, er Andrew Dice Clay hyret inn for å spille Frank «Buck» Rogers, en radiosjef med et alvorlig kokainproblem.

Danske Birgitte Hjort Sørensen, her til lands kanskje best kjent fra «Borgen», vil spille Ingrid — en venninne av Richie.

Disse skuespillerne kommer i tillegg til P.J. Byrne, Joe Caniano, Ato Essandoh, Robert Funaro, og J.C. Mackenzie — flere kjent fra tidligere HBO-serier som «The Sopranos» og «Boardwalk Empire».

Fra før er det også kjent at Olivia Wilde, Juno Temple, Max Casella, Jack Quaid og Ray Romano også skal spille i serien.

Scorsese går mot pensjon
Etter at det ble bekreftet at Scorsese ikke skulle regissere «Snømannen» har han heller fokusert på litt mindre prosjekter før han etter hvert vil pensjonere seg.

Mick Jagger skal ha foreslått ideen for serien for Martin Scorsese da de jobbet sammen på Rolling Stones-dokumentaren «Shine A Light».

Terence Winter, som også jobbet på «Boardwalk Empire» med Scorsese, har skrevet manus.

Scorsese skal regissere pilotepisoden, nå under produksjon i New York — som en prøve før HBO bestemmer seg for om de vil kjøpe inn prosjektet som en tv-sesong.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer