Mick og Jerry avviser rykter

London (NTB-DPA): Rolling Stones-vokalist Mick Jagger avviste mandag rykter om at han skal skilles fra sin kone Jerry Hall.

Ryktene har begynt å summe etter at den 54 år gamle rockeveteranen fattet ny interesse for den franske modellen Carla Bruni.

Dette skal ifølge flere britiske aviser ha ført til at Hall for noen dager siden tok med seg parets elleve måneder gamle sønn Gabriel og flyktet til USA. Nesten samtlige London-aviser trykte mandag et bilde av Hall som står alene ved en fortauskant i New York og røyker en sigarett.

Storbritannias største dagsavis, The Sun, skrev at Hall har brutt fullstendig sammen og er helt utrøstelig etter Jaggers nye eskapader. Men avisen mente også å vite at paret skal treffes til helgen for å forsøke å bli venner igjen og få ekteskapet tilbake på rett kjøl.

The Suns konkurrent Daily Mail skrev at Hall og Jagger forsikret at de også denne gangen skal komme helskinnet gjennom krisen.

En talsmann for Jagger betegner avisskriveriene som det rene pølsevev, og sier at ekteparet er gode venner og snart skal treffes igjen.

I 1996 hevdet flere britiske aviser at Hall hadde krevd skilsmisse fra Jagger, etter at det oppsto rykter om et forhold mellom ham og den amerikanske filmstjernen Uma Thurman. Men paret fant sammen igjen, og fikk i desember i fjor lille Gabriel, som er parets barn nummer fire.