Microsoft lanserer videotjeneste i Norge

... og ny versjon av Xbox 360. Se «Halo 3»-trailer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LES REFERAT: Vi dekket pressekonferansen live!

LOS ANGELES (Dagbladet.no): I morgentimene norsk tid avholdt Microsoft sin årlige pressekonferanse i forbindelse med spillmessen E3 i Los Angeles - og ble med det først ut av «de tre store» ettersom Nintendo og Sony holder sine konferanser om noen timer.

I forkant av konferansen verserte det rykter om at Microsoft ville lansere en ny og billigere versjon av Xbox 360. Det nærmeste vi kom en ny konsoll var en «Halo 3»-tematisk spesialversjon - rett og slett en vanlig Xbox 360 malt i grønt.

For oss som bor i Norge kunne imidlertid Microsoft komme med gode nyheter. Nedlastingstjenesten for tv-serier og filmer på Xbox 360 har allerede vist seg å bli en suksess i USA, der eierne av konsollen kan laste ned videoinnhold fra en rekke aktører - nå også Disney - i høyoppløselig kvalitet over Xbox Live Markedplace.

Denne tjenesten vil nå bli global, Norge innbefattet. Til høsten vil vi dermed få mulighet til å kjøpe videoinnhold direkte fra spillmaskinen. Hvem Microsoft har inngått avtaler med for Europa, og hvilket innhold vi vil få tilgang til, er foreløpig uuttalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer