Microsoft sperret byen Fort Gay ute fra Xbox Live

Trodde adressen til 26-åring var homohets.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Microsoft er kjent for å håndheve sine retningslinjer for nettjenesten Xbox Live med hard hånd.

Om noen har et kallenavn som andre kan finne støtende, tar det ikke lang tid før en av selskapets moderatorer sperrer deg ute fra tjenesten, og dermed også muligheten for onlinespilling på Xbox 360.

Nylig gikk imidlertid selskapet litt for langt, etter at den 26 år gamle arbeidsledige fabrikkarbeideren Josh Moore ble suspendert fra Xbox Live.

Grunnen? Moore kommer fra Fort Gay i Vest Virginia, en liten by med 800 innbyggere i Wayne County langs statsgrensen mot Kentucky.

Homofil by? - Til å begynne med tenkte jeg «Wow, noen tror at jeg bor i den mest homofile byen i West Virginia eller noe sånt.» Jeg ble sur, det får meg til å tro at de hater homofile, sa Moore til AP.

- Jeg er ikke engang homofil selv, så det får meg til å føle at de diskriminerer meg, sier Moore, som spiller spillserier som «Call of Duty», «Medal of Honor» og «Ghost Recon» under kallenavnet Joshanboo.

Kunne ikke hjelpe Man skulle tro at problemet kunne løses ved en kjapp telefon til Microsofts kundeservice, men den gang ei. De Microsoft-ansatte Moore snakket med nektet å tro ham, og advarte ham mot å putte Fort Gay tilbake i profilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer