Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Middelmådig middelalder

Pene mennesker og ulykkelig kjærlighet er dessverre ikke nok.

FILM: Er du fan av middelalderdrama med rustninger, hårkranser, grønne fjell og sukkersøt kjærlighet, og du kanskje ikke har sett så mange av dem, så kommer du antagelig til å synes «Tristan» er god og romantisk underholding. Er du derimot glad i overbevisende skuespill, en historie som fenger, virker troverdig og som skiller seg fra klinten, vel da bør du holde deg unna denne filmen. Historien i seg selv er en av verdens mest etablerte. Fortellingen om ridderen, Tristan som kjempet og vant en hustru til sin konge, for bare å oppdage at hustruen han vant er kvinnen han elsker, er nærmest like kjent som fortellingen om Romeo og Julie. Og et godt utgangspunkt for en severdig affære, men satt sammen med den overfloden av middelalderdrama vi har stiftet bekjentskap med de siste fire-fem årene faller «Tristan» fullstendig igjennom. Og utmerker seg ikke på noe som helst plan annet enn ved å være en film der pene mennesker beveger seg i et frodig landskap. Noe særlig rørende er den i hvert fall ikke. Og ikke snakker de på rim heller.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling