Midnight Choir

De vrenger sjelene sine og vrir dem skånselløst. Midnight Choir lager vakker og hjerteskjærende musikk som du kan høre i Oslo i dag.

De tre musikerne utgjør et av de mest kritikerroste og populære rockebandene i Norge. Debuten for seks år siden ble fulgt opp av Olsen`s Lot i nittiseks. Den ble spilt inn i Seattle under Walkabouts-sjefen Chris Eckmans vinger. Resultatet var blant annet hiten Sister Of Mercy og den vakre Ballad Of Emma DeLoner. Fra å være et bra rootsband gikk Midnight Choir til å være et både episk og jordnært rockeband.

I nittiåtte kom de med albumet Amsterdam Stranded. Til pressen fortalte de om store personlige nedturer etter suksessen med Olsen`s Lot. Orkestrerte partier og pianobaserte melodilinjer skaper stilen på denne plata. «Lytter man tilstrekkelig, vil man føle platas låter fysisk på kroppen; skremmende, gripende og vakre på en og samme tid.» skrev Dagbladets Håkon Moslet.

I år kom bandet med Unsung Heroine som fikk denne beskrivelsen av Dagbladet: «Stemningene med det poetiske draget, den rike og nyanserte instrumenteringen, den organiske produksjonen, dypdykket ned i den nådeløse melankolien. De blå vibrasjonene, brun bitterhet, svart håpløshet, strimene av lys».

Midnight Choir har spilt både land og strand rundt, til glede for et trofast publikum. Gå ikke glipp av Paal Flaatas mesterlige vokal, Atle Bystrøms låtskriver-perler og Ron Olsens rungende bass på Rockefeller i kveld!