Midtsidegutten Eminem

Ræpperen Eminem poserer naken på midtsidene i det britiske magasinet Cosmopolitans juniutgave.

Over begge sidene kan interesserte få se en naken ræpper, men hele mannen får du ikke se. Den kontroversielle Eminem holder en dynamittkubbe foran sin egen kubbe, hvordan du nå enn skal tolke det. Bildene er tatt av fotografen David LaChapelle, og stod først på trykk i magasinet Rolling Stone.

Eminem har ertet på seg en rekke kvinnegrupper på grunn av sine tekster om vold mot kvinner. Hvordan Cosmopolitan som retter seg mot kvinner vil tilnærme seg dette problemet, vet magasinet ikke.

- Det er bare bilder, akkurat nå holder vi på sette det hele sammen, sier en talsmann for Cosmopolitan til musikknettstedet NME.

Eminem er ikke nesten naken alene. Med seg får han en rekke andre stjerner, de fleste britiske.

Samtidig som han poserer uten klær i magasinhyllene, må Eminem nok en gang en tur i rettsalen i juni. Han er tiltalt for å bære skjult våpen og vifte med det. Tiltalen kom etter at ræpperen angivelig angrep bandet Insane Clown Posses turmanager i fjor sommer. Rettssaken starter 5. juni og aktor håper Eminem denne gang havner i fengsel. Forrige uke slapp ræpperen unna med betinget dom på to år for våpenanklager. Han skal ha angrepet en mann som kysset kona utenfor en nattklubb i Detroit.

<B>I RETTEN:</B> I juni finner du en naken Eminem i bladhyllene i kiosken. Eminem sjøl er i retten og forsvarer seg mot våpenanklager.