Anmeldelse «Frikjent 2» TV 2

Midtveis i «Frikjent 2» lurer vi på om manuset er forbyttet med en annen TV 2-serie

Ikke måte på hvem som har gjort hva med hvem i lille Lifjord.

TILBAKE I RETTSSALEN: Dramaet er ikke over for Aksel Nilsen (Nicolai Cleve Broch) i «Frikjent». Foto: TV 2 / EIRIK EVJEN
TILBAKE I RETTSSALEN: Dramaet er ikke over for Aksel Nilsen (Nicolai Cleve Broch) i «Frikjent». Foto: TV 2 / EIRIK EVJEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Nei, herregud, er det mer?» sier Eva Hansteen (Lena Endre) et stykke inn i sesong to av thrillerserien «Frikjent», og det er bare å si seg enig.

Det er litt skummelt å skru på tv’en for en ny sesong av denne serien, som var noe av det mest spennende norsk drama hadde å by på i fjor.

Fallhøyden er så stor! Første sesong var en helstøpt thriller som sluttet med et pang, bokstavelig talt. Slutten var tilfredsstillende – på godt og vondt. Det virket som om hver stein var snudd i jakten på hva som egentlig skjedde med Karine Hansteen, den fatale sommernatta for 20 år siden. Hvordan manusforfatterne Anna Bache-Wiig og Siv Rajendram Eliassen skulle ta historien videre, uten å gå og drøvtygge på det samme, syntes uklart. Dessuten er tv-verdenen full av eksempler på suksessserier som har blitt holdt kunstig i live mye lenger enn de burde ha fått lov til.

En tilståelse?

Så viser det seg at alle steinene ikke er snudd likevel. Og mange av dem kan fint snus både en og to og tre ganger til, før hele sannheten har kommet for dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer