Mikael Persbrandt klippet ut av «Hobbiten»

- Han er ikke med i en eneste scene.

INGEN SUKSESS: For svenske Mikael Persbrandt ble nok «Hobbiten»-filmene trolig ikke det han hadde håpet på. Nå er han kuttet fra filmen. Foto: Stella Pictures
INGEN SUKSESS: For svenske Mikael Persbrandt ble nok «Hobbiten»-filmene trolig ikke det han hadde håpet på. Nå er han kuttet fra filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det nærmer seg snart premiere på den tredje og avsluttende filmen i «Hobbiten»-trilogien, nemlig «Hobbiten: Femhærerslaget». Her til lands vil filmen være klar på kino først 10. desember, men allerede nå har en rekke anmeldere fått muligheten til å se hva publikum kan vente seg. 

- Ikke med i en eneste scene En av disse er den svenske prisbelønte filmkritikeren Gunnar Rehlin. Han kan dermed avsløre at skuespiller Mikael Persbrandt er kuttet ut av filmen - på tross av tidligere lovnader fra regissør Peter Jackson. 

- Han er ikke med i en eneste scene. Under den siste kampen skimter man en stor bjørn som slåss på de gode sin side. Det er mulig at dette er Beorn, ettersom Persbrandt spiller en «shape shifter», sier Rehlin til Expressen.  

Persbrandt (51) har rollen som Beorn, en karakter som egentlig skulle dukke opp i den første filmen. Da den likevel ikke gjorde dette, forsikret Jackson at hans rollefigur skulle få rikelig med plass i film nummer to og tre. 

- I en av de siste scenene så nærmer Bilbo og Gandalf seg en bondegård, hvor det kan være at Beorn bor. That's it. Mer ble det ikke av den mye omtalte rollen for Mikael Persbrandt, sier Rehlin til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer