Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mikael Persbrandt klippet ut av «Hobbiten»

- Han er ikke med i en eneste scene.

INGEN SUKSESS: For svenske Mikael Persbrandt ble nok «Hobbiten»-filmene trolig ikke det han hadde håpet på. Nå er han kuttet fra filmen. Foto: Stella Pictures
INGEN SUKSESS: For svenske Mikael Persbrandt ble nok «Hobbiten»-filmene trolig ikke det han hadde håpet på. Nå er han kuttet fra filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Det nærmer seg snart premiere på den tredje og avsluttende filmen i «Hobbiten»-trilogien, nemlig «Hobbiten: Femhærerslaget».
 
Her til lands vil filmen være klar på kino først 10. desember, men allerede nå har en rekke anmeldere fått muligheten til å se hva publikum kan vente seg. 

- Ikke med i en eneste scene En av disse er den svenske prisbelønte filmkritikeren Gunnar Rehlin. Han kan dermed avsløre at skuespiller Mikael Persbrandt er kuttet ut av filmen - på tross av tidligere lovnader fra regissør Peter Jackson. 

- Han er ikke med i en eneste scene. Under den siste kampen skimter man en stor bjørn som slåss på de gode sin side. Det er mulig at dette er Beorn, ettersom Persbrandt spiller en «shape shifter», sier Rehlin til Expressen.  

Persbrandt (51) har rollen som Beorn, en karakter som egentlig skulle dukke opp i den første filmen. Da den likevel ikke gjorde dette, forsikret Jackson at hans rollefigur skulle få rikelig med plass i film nummer to og tre. 

- I en av de siste scenene så nærmer Bilbo og Gandalf seg en bondegård, hvor det kan være at Beorn bor. That's it. Mer ble det ikke av den mye omtalte rollen for Mikael Persbrandt, sier Rehlin til avisa.

Kokain-skandaler Persbrandt har fått mye oppmerksomhet også når det kommer til privatlivet sitt.

I 2005 ble det kjent at skuespilleren, som da var sammen med Maria Bonnevie, ventet barn med Sanna Lundell.

Han har også måtte betale bot for kokainbruk, og har uttalt at han elsker kokain. Samtidig hylles han som en av Skandinavias fremste skuespillere.

I forrige uke kom han også i klammeri med Black Nights filmfestival i Tallinn, som hevdet at han nektet å forlate hotellrommet sitt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media