Mikael Persbrandt overtar filmrolle Robert Gustafsson ikke vil ha

Hopper inn i som «kakegeneral».

ALLE ER FORNØYD: Forfatterne bak boka og filmmanuset «Tårtgeneralen» er glad for at Robert Gustafsson trakk seg og at Mikael Persbrandt overtar. Foto: NTB  Scanpix
ALLE ER FORNØYD: Forfatterne bak boka og filmmanuset «Tårtgeneralen» er glad for at Robert Gustafsson trakk seg og at Mikael Persbrandt overtar. Foto: NTB  Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Robert Gustafsson, som skulle spille hovedrollen i den svenske kinofilmen «Tårtgeneralen», syntes ikke manuset var godt nok.

Man skulle tro at filmprodusenter vrir seg i fortvilelse når skuespillere hopper av et prosjekt, men det gjør ikke filmselskapet Svensk Filmindustri (SF).

- Michael vårt førstevalg

- Mikael Persbrandt har alltid vært vårt førstevalg. Vi var i kontakt med ham allerede for tre år siden. Men vi skjønte raskt at han var for opptatt med andre prosjekter, og at han ikke ville være tilgjengelig i flere år. Vi er glade for å ha Sveriges beste skuespiller om bord, sier SF i en pressemelding.

Hovedrollen i filmen, Hasse P, vil nå i stedet bli spilt av Mikael Persbrandt, skriver Aftonbladet.

Filmen er basert på Filip Hammar og Fredrik Wikingsson bok «Tårtgeneralen», som handler om Hasse P vil prøve å bake verdens lengste kake, derav navnet «Kakegeneralen», på norsk.

Holder ikke mål

Skuespiller Robert Gustafsson sier i pressemeldingen fra SF at årsaken til at han trekker seg, er at han mener at manuset ikke holder mål.

- For å kunne gå helhjertet inn i prosjektet, må manuset føles bra og være helt objektiv. Nå er det egentlig ikke det, sier Robert Gustafsson til Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer