Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mike Tyson vil spille i Shakespeare-drama

Proffbokseren drømmer om å stå på teaterscenen.

SKUESPILLERDRØM: Den tidligere proffbokseren Mike Tyson (48) leker med tanken om å innta teateret. Foto: Stella Pictures
SKUESPILLERDRØM: Den tidligere proffbokseren Mike Tyson (48) leker med tanken om å innta teateret. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Han sjokkerte en hel bokseverden med sine knockouts på 90-tallet, er verdensmester i tungvekt og kjent for sin kriminelle fortid.

Men etter at Mike Tyson (48) la boksehanskene på hylla i 2006, kan det virke som om deler av macho-imaget fulgte hakk i hæl.

De siste åra har han holdt foredrag om livet sitt, gitt ut selvbiografi og dukket opp i flere kulturelle sammenhenger.

Seriøs rolle Han har blant annet medvirket i filmer som «Hangover» og «Scary Movie 5». I høst hadde animasjonsserien «Mike Tyson Mysteries» premiere på amerikanske TV-skjermer, en «Scooby-Doo»-aktig tegneserie der bokseren forsøker å løse mysterier.

Nå er den tidligere proffbokseren på jakt etter mer seriøse roller, skal tro ham selv.

Til den britiske avisa Daily Mirror, gjengitt av nettstedet Contactmusic, forteller 48-åringen at han alltid har drømt om å medvirke i William Shakespeares «Othello».

- Jeg kunne virkelig tenke meg å gjøre Shakespeare, og «Othello» er nok en stor ufordring, som krever at jeg leser meg litt opp. Men ville det ikke vært fantastisk?, forteller Tyson til avisa.

«Othello» er kjent som et tragisk drama, der temaer som rasisme, kjærlighet og sjalusi er en sentral del av handlingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling