Mike Tyson vil spille i Shakespeare-drama

Proffbokseren drømmer om å stå på teaterscenen.

SKUESPILLERDRØM: Den tidligere proffbokseren Mike Tyson (48) leker med tanken om å innta teateret. Foto: Stella Pictures
SKUESPILLERDRØM: Den tidligere proffbokseren Mike Tyson (48) leker med tanken om å innta teateret. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han sjokkerte en hel bokseverden med sine knockouts på 90-tallet, er verdensmester i tungvekt og kjent for sin kriminelle fortid.

Men etter at Mike Tyson (48) la boksehanskene på hylla i 2006, kan det virke som om deler av macho-imaget fulgte hakk i hæl.

De siste åra har han holdt foredrag om livet sitt, gitt ut selvbiografi og dukket opp i flere kulturelle sammenhenger.

Seriøs rolle Han har blant annet medvirket i filmer som «Hangover» og «Scary Movie 5». I høst hadde animasjonsserien «Mike Tyson Mysteries» premiere på amerikanske TV-skjermer, en «Scooby-Doo»-aktig tegneserie der bokseren forsøker å løse mysterier.

Nå er den tidligere proffbokseren på jakt etter mer seriøse roller, skal tro ham selv.

Til den britiske avisa Daily Mirror, gjengitt av nettstedet Contactmusic, forteller 48-åringen at han alltid har drømt om å medvirke i William Shakespeares «Othello».

- Jeg kunne virkelig tenke meg å gjøre Shakespeare, og «Othello» er nok en stor ufordring, som krever at jeg leser meg litt opp. Men ville det ikke vært fantastisk?, forteller Tyson til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer